Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un copil din Satu Mare va duce mingea la CFR – Bayern
Florin Răchitan  - Marti, 2 Noiembrie 2010

Sătmărenii au un motiv în plus să urmărească transmisia în direct a meciului CFR Cluj – Bayern Munchen. Un copil de nouă ani din Satu Mare, Tudor Cristian Mureşan, a fost desemnat „Official Match Ball Carier” la partida ce va putea fi urmărită miercuri seara de la ora 21.45 pe TVR1.


 

Tudor este băiatul colegului nostru Florin Mureşan, redactor sportiv la GNV, şi a fost desemnat pentru această sarcină de un juriu format din reprezentanţi ai Adidas şi ai site-ului sportlocal.ro, care a organizat un concurs de poezii de susţinere a echipei din capitala Ardealului.

 

Versurile care i-au impresionat pe membrii juriului sunt următoarele:

 

„Eu sunt micul Mureşan

Şi normal că-s ardelean,

CFR-ul îl iubesc

Şi din suflet îmi doresc

Să-i trimită în Infern

Pe nemţii de la Bayern”

 

Micul Mureşan va avea ocazia să poarte de la vestiare până la mijlocul terenului mingea cu care cele două echipe vor juca meciul. Este o şansă extraordinară pentru un copil de nouă ani şi o amintire minunată de a fi văzut, fotografiat şi filmat alături de jucătorii de legendă din cele două formaţii.
 

 

Tudor Cristian a moştenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl său, astfel că deja joacă în echipa de copii a Olimpiei Satu Mare, în grupa lui Tibi Csik. Este mare fan CFR Cluj şi a văzut deja „pe viu” echipa jucând cu FC Basel, în meciul pe care l-a urmărit împreună cu tata Mureşan din tribunele stadionului clujean.

 

Îi place şi Bayern şi chiar are un tricou al naţionalei Germaniei, cu numele Muller pe spate, dar miercuri seara va fi cel mai înfocat suporter al clujenilor.

2676 vizite
Distribuie pe